Американската риалити звезда и хотелска наследница Парис Хилтън се омъжи в четвъртък за годеника си Картър Реум. За това тя разказа в публикацията си в Instagram.

„Чувствам се толкова щацстлива, че намерих любовта на живота си в идеалния момент“, споделя Хилтън.

Избраникът на сърцето ѝ е 40-годишният предприемач Картър Реум. Бизнесменът направи предложение още през февруари. Преди това Хилтън беше сгодена три пъти, но така и не стигна до олтара.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)


Церемонията се състоя в имението Bel Air, което принадлежеше на покойния дядо на булката. Според портала E! News дивата е избрала сватбената си рокля "късно вечерта в навечерието на сватбата", съобщават от Бг Войс.

По-рано Парис Хилтън отговори на слуховете за бременност. Певицата и актриса заяви, че поне тази година няма да има деца.

„Когато намериш своята сродна душа, не просто го знаеш. Усещаш го. Картър и аз сме заедно от първата ни среща и за рождения ми ден той организира специално пътуване до тропически рай. Докато вървяхме на вечеря по плажа, Картър ме заведе до кътче, украсено с цветя, и падна на колене.Казах му „да“. Няма човек, с когото бих предпочел да прекарам живота си. Той наистина е толкова невероятен – подкрепящ, лоялен, мил, брилянтен. Дава ми бизнес съвети и е толкова грижовен и романтичен. Просто си прекарваме чудесно заедно“, унася се в романтични приказки Парис.

През юни Хилтън каза пред медиите, че сватбената им церемония ще бъде „нещо магическо и забавно“. Кучето й чихуахуа на име „Даймънд Бейби“ също било специален гост на празника.

По време на появата си в „The Tonight Show“ при Джими Фалън през август, тя каза, че сватбата й ще бъде тридневна феерия и ще се преоблече в 10 рокли, защото обичала да сменя облеклото.

Сватбата на Хилтън и Реум ще бъде заснета като документален филм от 13 части и ще проследява от годежа й, през пазаруването на булчински рокли и планирането на сватбата до ергенското и моминското им парти в Лас Вегас.