Всеки има етап в живота си, в който е имал прякор.

Понякога това е в детските и ученическите години, а друг път като възрастен в нова компания или на ново работно място, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7, предава "Дарик".

Ето и кои са прякорите на холивудските звезди:

Златна рибка

Актрисата Мила Кунис споделя, че приятели я наричат „златна рибка“, заради нейната памет. Също като рибките, Мила има много краткотрайно внимание, бързо се разсейва и забравя.

Чукът

Още преди да влезе в ролята на Тор, Крис Хемсуърт е наречен Чук. Прякорът му е даден от режисьор, с когото работи, а името е вдъхновено от MC Hammer. Въпреки това актьорът смята, че е далеч от неговите танцови и рап умения.

Момчето маймунка

Като дете бащата на Крис Прат му дава този прякор. Актьорът имал малка глава, но уши и зъби като на възрастен. В допълнение към външния му вид той обичал и да подскача около хората.  

OMJ (Old Man Jonas)

С това име Приянка Чопра нарича своя съпруг Ник Джонас. Тя споделя, че е избрала този прякор, защото Ник има стара и мъдра душа, а към нея той е изключително добър, подкрепящ и приземяващ я, точно като старец. 

Мама

Анджела Левин, която е гримьор на Дженифър Анистън споделя в интервю, че двете взаимно си казват „мама“. Не само тя, но и други жени около актрисата я наричат така, защото е толкова уникална и единствена по рода си, че няма как да не остане в сърцето ти.

Пръчки

От 12-годишен всички около Хю Джакмън го наричат така, заради дългите и кльощави крака, които има. Днес актьорът е по-известен с прякора „върколака“.

Кисела краставичка

По време на снимките на филма „Заедно по принуда“ Дрю Баримор започва да използва този прякор за своята колежка Бела Торн. Актрисата не помни откъде е започнало всичко, но за нея Бела винаги ще си остане „кисела краставичка“.