Анастасия Волочкова отново се оказа в центъра на скандал. Балерината написа изявление до Следствения комитет с искането да се намери и накаже онзи, който  е публикувал в мрежата нейни интимни снимки. Сега детективите трябва да изяснят кой именно е присъствал на тези снимки. Първо се говореше за един ухажор на Волочкова, но днес се яви още един кандидат.
Първоначално подозренията за разпространението паднаха върху бившия любовник на Волочкова – бизнесменът Чермен Дзотов. Най-малкото, балерината сама намекна, че е имала роман с него. Бизнесменът, по думите на Анастасия, се оказал непорядъчен човек. Тя обяви, че „спектакълът е приключен“ и е прекъснала отношенията. А той, както предполага артистката, ѝ е отмъстил: пискайки снимките на любовницата в, меко казано, небалетни пози.

Самият Дзотов не отрича: на снимките е именно той с Анастасия, но скъпите за сърцето кадри той е пазил на надеждно място. Да ги откраднат и пуснат в мрежата са могли само други мъже. 

И изведнъж настъпи неочакван обрат: отговорност за изтичането на откровените снимки пое друг човек, който не веднъж е бил участник в гръмки скандали. Става дума за секс треньора Алекс Лесли. Инструкторът по съблазняване твърди: Волочкова сама е ползвала неговите „услуги“. Той няколко пъти е правил с нея „персонални тренировки“ за разкрепостяване на клиентката и просто не е могъл да не запамети тези знания.

Наскоро дошло и прозрението: да се крие това от обществото въобще не трябва. За да не бъде голословен, Лесли показал още две-три подобни снимки. По думите му, това е продължение на въпросната фотосесия.  

Превод и редакция: БЛИЦ