Популярната рап изпълнителка Карди Би обяви, че няма намерение да нощува в къщата си в Лос Анджелис повече, тъй като е била обитавана от призрак. 

По думите й въпросният дух искал да прави секс с нея. Рапърката направи странното твърдение по време на предаване на живо в Instagram по-рано тази седмица, кадри от което след това бяха споделени в социалните мрежи.

"Започвам да чувам нещо като звук от муха. Чувам този звук в коридора. Сякаш някой говори по телефона", твърди тя.

Карди разкри, че е помолила един от охранителите си да влезе в къщата и да чуе звука, но след като той влезнал, звукът е изчезнал.

"Както се появи от нищото, така изчезна от нищото. Всичко, което казвам, е, че в тази къща има дух или привидение", твърди тя, като допълва, че звукът се появява само когато съпругът ѝ Офсет не е наблизо.

"Появява се само когато съм сама. Иска да прави секс с мен. Имайте предвид, че когато съм в къщата в Атланта или Ню Йорк, няма нищо", допълва Карди, като казва още, че няма повече намерение да остава сама в къщата си, а вместо това ще отсяда на хотел

Това е поредното признание на Карди, свързано с признаци само в рамките на месец. В началото на септември рапърката призна, че като малка е мислила, че суперзвездатта на WWE - Гробаря, всъщност е мъртъв и се възкресява в шоутата на Световната федерация по кеч. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук