Още един водещ от bTV е аут от медията. След като Мариана Векилска обяви, че напуска телевизията и заминава да се изявява в чужбина, я последва неин колега.

Водещата на "Преди обед" Десислава Стоянова ще води сутрешното предаване без екранната си половинка Александър Кадиев в продължение на две седмици, разкри той, пише "Уикенд".

Скандал! Кулагин лъсна по гол задник (СНИМКИ)

Актьорът е стегнал куфарите за турне в Щатите, а неговата съпруга Таня ще остане сама с 3-годишната им щерка Катерина, тъй като с него лети и майка му - Катето Евро. 

Заради ангажимента през март Кадиев ще пропусне четвъртия рожден ден на детето на 19 март. Заедно с тях ще пътуват Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова, Албена Михова и Сашо Дойнов. 

Мира Добрева с драматична изповед, призна за огромна болка!

Артистите ще гостуват отвъд океана с хитовата комедия "Горката Франция", която се играе вече 9 сезона. Първата им среща ще е с нашенците в Торонто, навръх 8-и март. Ден след това трупата ще отлети за Атланта. На 10 март ще играят комедията в Ню Йорк, а на 13-и ще бъдат в Лас Вегас. Следват представления в Сиатъл, Сан Франциско и Чикаго.