Популярна моделка в OnlyFans, която се съблича онлайн, е обяснила, че е разбрала, че е пансексуална, когато е живяла в известното имение "Плейбой", съобщава "Дейли Стар". 

Пансексуалността е романтично, сексуално или емоционално привличане към хора, независимо от техния пол или полова идентичност.

Бившето зайче Джена Бентли от Монтана, САЩ, се премества в емблематичното имение на Playboy през 2007 г., когато е само на 18 години.Моделката твърди, че винаги е смятала, че е хетеросексуална, докато не е попаднала в светлината на прожекторите в империята на Хю Хефнър.

Джена твърди, че в известното имение е започнало нейното "сексуално пробуждане", което в крайна сметка я е накарало да осъзнае, че е пансексуална.Американката казва: "Още от малка изпитвах влечение към жени, но го приемах като мислене, че са красиви и че искам да приличам на тях".

"Колкото по-възрастна ставах, толкова по-ясно ми ставаше - но никога не казах на майка ми или на семейството ми, защото бях объркана. Интересува ме това, което е вътре, а не външното. 

Тя добавя: "Феновете ми винаги са се чудили дали съм бисексуална или пансексуална, но аз винаги съм го криела. Гордея се обаче със сексуалността си и с това, което съм."

Джена се запознава с Хю Хефнър, след като отива в университета и се среща с мъж, който я въвежда в света на Playboy. Първият ѝ опит в секса с жена се случва в имението.


Хю Хефнър

Тя казва: "Той ме заведе в имението за едно парти и изведнъж бях заобиколена от невероятно красиви жени, които не носеха нищо, а навсякъде около мен хората правеха секс. Помислих си: "Добре, харесвам жени" - усетих тръпка.

"Същата вечер имах първата си тройка и много повече ми харесваше момичето, отколкото момчето".Скоро след това тя се премества в къщата и продължава да изследва сексуалността си, макар да признава, че е направила някои грешки.

Джена казва: "Докато живеех в имението, преспах с няколко момчета, но това беше главно, за да се издигна в класацията и да получа по-добри фотосесии. Не се гордея да го кажа, но много жени в Холивуд го правят".

"Секс с мъже правех предимно само когато имах тройка с друга жена, защото не харесвах мъжете, които срещах. Това наистина ме накара да осъзная, че не ме интересува с кой пол се срещам, стига да имаме емоционална връзка."Оттогава Джена се среща както с мъже, така и с жени, но последните ѝ няколко връзки са все с жени.

Твърди, че една шестмесечна връзка с жена ѝ е показала как може да изглежда един "здравословен" любовен живот.Джена добавя: "С бившата ми бяхме най-добри приятели, правехме всичко заедно. Тя беше първата жена, с която правих секс само с нея, без мъж и тройка, като ми отвори очите за това какво наистина може да бъде едно здравословно партньорство."

Превод и редакция: БЛИЦ