36-годишната моделка и блогърка Валерия Лукянова от Одеса, по-известна като Аматуе, никога не е била пухкава.

Дивата на Instagram от години се опитва да се превърне в жива Барби и се е подлагала на не една операция, за да постигне това. Аматуе винаги е поддържала теглото си около 43 килограма - моделката се е отказала от месото и редовно изпълнява различни пречиствания и езотерични ритуали.

Наскоро обаче състоянието на блогърката се доближи до критичното - тя се е разболяла от коронавирус, като според Аматуе това е бил щам "делта".

В продължение на четири дни моделката не е можела да усеща вкус и мирис, поради което напълно загубила апетит. И в продължение на два дни блогърката се изпотявала обилно. "Когато спях, всичките ми дрехи и чаршафи бяха мокри", оплаква се Аматуе пред последователите си в Instagram."В крайна сметка свалих пет килограма! Когато всички панталони започнаха да падат, застанах на кантара и ахнах - 38 кг! Кога, как? Не съм забелязала", споделя украинката.

Блогърката веднага започва да се храни обилно - по три пъти на ден и често става в три часа сутринта, само за да похапне.Аматуе добавя протеини към обичайните си ястия. По този начин тя успява да качи два килограма, което все пак още е доста слаб резултат. Момичето планира да се върне към нормалното си тегло от 43 килограма.

Превод и редакция: БЛИЦ