Бившият служител в погребално бюро в американското градче Хамилтън Кенет Дъглас може би е имал сексуални отношения със стотина трупа през 16-те години работа в бюрото.
Кенет Дъглас е работел нощна смяна като погребален агент, а от година излежава присъда, след като през 2008 г. призна, че е имал сексуални отношения с тялото на 19-годишната Карън Рейндж. Рейнж е била убита и главата й е била почти отрязана.
Сега следователите са открили доказателства за поне още две тела, с които Дъглас си е организирал любовна игра. Провежда се щателно разследване, за да бъде установено колко тела е осквернил Дъглас през 16-те години работа нощна смяна в погребалното бюро. Предполага се, че може би става дума за 100 тела.
Дъглас беше разкрит случайно, когато миналата година наруши условната си присъда, извършвайки друго престъпление. Тогава му е взета ДНК проба и по стандартната процедура е пуснат през базата данни. Така е било разкрито, че спермата по тялото на Карън Рейндж е негова.
Заради оскверняването тялото на момичето Дъглас вече излежава едногодишна присъда. Сега тя може да бъде удължена с още 5 години. Всички замесени в случая са шокирани и се надяват никога повече да не срещат подобно чудовище, посочва Index.hr. /БЛИЦ