Ако ще ми изневеряваш с някой прочут, имаш благословията ми – това е заключението от голяма анкета, проведена сред един милион ползватели на американски интернет портали. Така че интересът към прочутите е по-силен от любовта, принципите, ревността, възпитанието.
За секс с най-сексапилната жена на света, според много изследвания от последните години, Анджелина Джоли си мечтаят цели 25,9 % от мъжете, а най-красивия мъж Джони Деп се пожелават 32,2 % от жените.
Стотици хиляди анкетирани е трябвало да изберат не само човека, който най-силно ги привлича, но и този, изневярата с когото би им била простена от партньора им, дори би била насърчена от него.
“Нашите анкети изобщо не се занимават с някакви “неморални предложения”, които включват съгласието на партньора да му изневерите с друг. Повечето мъже и жени не само биха разрешили на партньора си да спи с някоя от звездите, но най-вероятно биха разгласили това в целия град”, е убедена Шира Зуебнър, съветник за връзките с обществеността във фирмата LLC, която държи интернет портали, специализирани за намиране на партньори като Date.com, Matchmaker.com и Amor.com, провели анкетата.
“Джони Деп е не само физически привлекателен, той е като “цял пакет”. Жените, които анкетирахме, твърдят, че за тях една страстна нощ с него би означавала много повече от просто сексуално удоволствие. Що се отнася до Анджелина, нейното име е на върха, тъй като хиляди и мъже, и жени, са влюбени в нея. Ако Анджи приемеше в леглото си някой друг освен Брад Пит, дори и най-сериозните двойки трудно биха устояли”, допълни Зуебнер.
Джордж Клуни, чаровният прошарен “cooler” и бившата съпруга на Брад Пит “губещата” Дженифър Анистън са на второто място със съвсем малко по-малко точки от лидерите в класацията.
В женската класация следват мулатката Холи Бери, испанката Пенелопе Круз, латиноамериканката Ева Мендес и австралийската “восъчна кукличка” Никол Кидман.
Третото място в мъжката класация е за Уил Смит /доказателство, че клюмналите уши не задължително намаляват сексапила/. Следват Брад Пит, “мъжът с най-красивите тексаски гърди” Матю Макконахи, Хю Джакмън и макар и вече старият, но все още привлекателен за жените Шон Конъри, пише “Ютарни лист”. /БЛИЦ