Руският бизнесмен Игор Кесаев, който заема 35-о място в класацията на Forbes за най-богатите хора в Русия, се е оженил за украинския модел Олга Клименко. По данни на изданието 52-годишният олигарх, собственик на веригата „Дикси”, „Виктория”, „Бристол” и „Червено&Бяло”, е подарил на 28-годишната си съпруга ресторант в кулата „Меркурий Сити Тауър” в „Москва сити”.

Ослепителната красавица води кулинарно шоу в телевизионния му канал World Fashion.Клименко, която според информирани източници вече е взела фамилията на съпруга си, е родена в украинския град Житомир. Учила е социология в Националния авиационен университет на Киев. През 2013 г. е призната за най-красивата блондинка в Украйна в конкурса „Мис блондинка Украйна”.


 Година по-късно младата хубавица триумфира на конкурса Miss World Next Top Model 2014, който се проведе в Бейрут.За бизнесмена това е втори брак. С бившата си съпруга Стела Кесаева се развежда през 2017 г. Въпреки това тя продължава да се нарича „съпруга на милиардера” и е собственик на фонда Stella Art Foundation, който подкрепя изкуството. 


Стела и Игор се развеждат в началото на 2017 г., но тя продължава да го нарича свой съпруг


Стела Кесаева с дъщерите си Илона (вляво) и Кристина (вдясно) и племенницата си Лара Лието

С красивата украинка Кесаев започва да се среща още преди да се разведе със законната си съпруга.