68-годишна американка, която се е омъжвала 23 пъти, е жената с най-много бракове в света. Линда Улф, която за пръв път е сключила брак на 16 години, се пристрастила към романтиката и сега е вписана в Книгата на рекордите на Гинес.
Най-дългият й брак продължил 7 години, а най-краткият - 36 часа. Омъжвала се е за затворник, свещеник, барман, водопроводчици и музиканти. Двама от съпрузите й се оказали гейове, а двама й изневерявали. Един от мъжете й пък бил "жесток" и сложил катинар на хладилника.

Линда, която е майка на седем деца, е необвързана от 10 години и казва, че в момента търси №24. "Минаха години, откакто за последен път пристъпих към олтара. Това ми липсва", споделя серийната булка Александря, щата Индиана.
В момента тя дори не може да изброи поред имената на съпрузите си. Първата й сватба била през 1957 г., а бракът с Джордж Скот продължил 7 години. Най-добрият й любовник обаче се казвал Джак Горли. "Непрекъснато се връщах при него. Женихме се три пъти", разказва Линда. Най-краткият й брак пък с Фред Чадуик продължил само 36 часа, защото "нямало любов". Най-странната брачна церемония била в затвора в Индиана, където серийната булка се омъжила за едноокия затворник Том Щуцман.

Последният брак на Линда с Глин Улф бил рекламна сензация, защото помогнал на младоженеца да бъде регистриран като мъжа с най-много булки в света - 29 на брой. Глин починал година по-късно на 88-годишна възраст.
Линда разкрива, че никога не е изневерявала на свой съпруг. /БЛИЦ