Нейният 40-ти рожден ден е само след шест месеца и тя има връзка с красив певец, който е близо десет години по-млад от нея. Дженифър Анистън сигурно е подложена на натиск да изглежда все по-добре. Бившата актриса от филма "Приятели" изглежда е направила някои подобрения по лицето си, станало известно покрай сериала. Нейните устни са в ново подобрено издание след серия от инжекции.
Всичко това, изглежда е станало в началото на юли, след като Анистън изчезна от погледите на журналисти и папараци, само седмици преди Анджелина Джоли и бившият любим на Дженифър - Брад Пит да се сдобият с близнаци.

Изглежда съвсем очевидно, че е имало хирургическа намеса, казва близък приятел, като отбелязва, че устните й са "неподвижни" и необичайно пълни, като не съответстват на лицето й като цяло.

По-рано тази година Дженифър започна афера с рокера Джон Мейър на 31 години, след като от връзката й с актьора Винс Воън не излезе нищо, а преди това се разпадна петгодишният и брак с Пит.

Според някои съобщения, тя е решила да се омъжва за Мейър и да ражда деца. Възможно повече...

Има доста напрежение в тази връзка, казва приятел. Всяка приятелка на Джон е била с поне 10 години по-млада от Дженифър и тя се бори за вниманието му.

Мис Анистън призна, че си е правила операция на носа и, че се е съгласила най-после да използва ботокс, за да премахне бръчките по бузите и челото си.

Приятели казват, че тя е сериозно загрижена за лицето си, защото това е единствената част от тялото й, която остарява видимо. От шията надолу, тя е като олимпийска атлетка с прекрасни пропорции, тен и цвят на кожата. Тя обаче е загрижена за бръчките и изтъняващите устни. Това е центърът на вниманието й. /Кафене.нет