Сръбската полиция предотврати голяма трагедия в къщата на семейството на Славиша Йоксимович в село Грабовица край Деспотовац, каза застреля Слава Митич. Преди това той заплашваше да избие цялото семейство, ако не доведат при него тяхната дъщеря, съобщи МВР на Сърбия.
Антитерористите застреляха 43-годишния Слава Митич, който нахлу в дома на семейство Йоксимович и заплаши с пистолет, че ще избие цялото семейство, ако не му доведат 19-годишната им дъщеря Санела.
Когато Митич за кратко излязъл от къщата, Славиша извикал полицията. Скоро Митич се върнал въоръжен и заплашил Славиша, съпругата му Сузана /39 г./ и по-малката им дъщеря на 16 години, че ще ги избие.
Патрулът, дошъл в този момент заради сериозните заплахи, не могъл да реагира. След това на мястото на инцидента пристигнал екип от МВР, който да преговаря. След часове безуспешни преговори били извикани антитерористите.
Тъй като въпреки многобройните предупреждение Митич не се отказал и продължил да заплашва с ликвидация цялото семейство, държейки през цялото време пистолета, насочен в главата на Славиша Йоксимович, антитерористите били принудени да застрелят Митич, съобщи МВР.
Митич е с криминално минало. Той от месеци тормозел Санела Йоксимович и искал двамата да се забавляват, посочва РТС. /БЛИЦ