Млада преподавателка съблазни ученик в школо в американския град Сан Хосе, Калифорния. Палавата даскалица атакувала младежа със свои интимни снимки и го принуждавала да правят орален секс, съобщава mercurynews.com.
32-годишната преподавателка по английски Труди Хил работи в Santa Teresa High School от близо три години. Заради действията си спрямо 17-годишния ученик тя е обвинена в непрофесионално поведение и принуждаване към действия от сексуален характер. Следователите смятат, че Хил се е възползвала от положението си, за да склони тийнейджъра към полов контакт.

От полицията не изключват възможността жертвите на преподавателката да са повече. Хил е отстранена от длъжност. Към момента се намира на свобода под парична гаранция.

„Шокирани сме от обвиненията по адрес на Труди Хил, но искаме родителите да не се притесняват и да знаят, че безопасността на учениците е наш основен приоритет. В бъдеще ще провеждаме инструктаж на служителите си, за да не допускат престъпления от сексуален характер”, заявяват от училищната администрация.

Превод: БЛИЦ