Германската легенда на тенис корта Борис Бекер направи предложение на новата си любима, която е била на една годинка, когато той спечели първата си титла в Уимбълдън през 1985 г. Борис, който е сега на 40 години, направи предложение за брак на Алесандра /Санди/ Майер-Уолдън на 24 години и дъщеря на бившия му мениджър Аксел Майер-Уолдън.
Той е направил това на о. Сардиния, каза Санди след завръщането си в Германия снощи. Борис й е направил предложението, като й е подарил годежен пръстен с два диаманта. Единият символизира Борис, а другият съм аз, казва Санди, която е дизайнерка на ювелирни изделия.

За двамата се говори от доста време, след като папараци ги видяха заедно на испанския остров Форментера, а след това на Сардиния. Те се срещнаха за пръв път, когато баща й Аксел беше мениджър на Бекер. Той почина през 1997 г. Сега те ще заминат за Ню Йорк, за да планират сватбата си. Нашите отношения са много сериозни, казва Санди.

Бекер се ожени за Барбара Фелтус през 1993 г. и има дама сина - Ноа Габриел на 14 години и Елияс Балтазар на 8 години. След това двамата се разведоха през 2001 г. Разводът на Бекер му струваше 10 млн. паунда. Той даде на бившата си съпруга и апартамента си във Флорида на стойност 1.8 млн. паунда и плаща 4 хил. паунда месечно за издръжка на синовете си. През 2000 г. Бекер призна, че има дъщеря от Анжела Ермакова, след като правил секс с нея в лондонски хотел. /Кафене.нет