В Хамбург всеки момент се очаква да избухне война между двамата най-известни сводници, като една от причините са евтините български проститутки, съобщава "24 часа".
Между 31-годишния Ян С., наричан още Джани, и 49-годишния Садри Л., известен като Тони Албанеца, от месеци тече спор кой е по-силен в квартала на червените фенери, пише германската преса.
Джани е дясната ръка на кръстника на хамбургските бардаци - Муса Турчина, арестуван и експулсиран през 2003 г. По време на отсъствието му обаче властта поели албанците, предвождани от Тоани Албанеца. Но те трябвало да плащат "данък" върху публичните домове на Муса Турчина, възлизащ на 1,5 млн. евро.
Двамата мафиотски босове решили да премерят сили по нестандартен начин - едновременно се заели да строят огромни публични домове. Напрежението между двата клана в Хамбург расте от ден на ден.
Провал в плановете на двамата кръстници могат да се окажат обаче не действията на полицията, а на българските проститутки. Те буквално заливат града, като подбиват цената и вземат само по 30 евро от клиент. До момента най-ниската цена е била 60 евро. С такъмв дъмпинг новите бардаци нямат шансове, коментират запознати. Тогава албанци и турци ще се хванат за пушките. /БЛИЦ