Всички използваме операционната система Microsoft, създадена от Бил Гейтс, но мнозина дори не знаят какво всъщност е възнамерявал да създаде с човечеството.

Сега Бил Гейтс, заедно със съпругата си Мелинда, са ангажирани в „благотворителен фонд“, чиито дейности всъщност са насочени към прилагане на концепцията за „златния милиард“.

Предполага се, че проектът е стартиран на 5 май 2009 г. на тайна среща между Бил Гейтс, Дейвид Рокфелер и Уорън Бъфет. Това съобщи основателят на CNN Тед Търнър, който каза, че намаляването на населението на света до 2 милиарда души е идеално.

Още тревожни новини как COVID-19 коси малцинствата

За тази среща от 2009 г., съобщи преди време ABC News изреждайки имената на Гейтс, Бъфет и малка група богати и влиятелни американци, където контролът над ръста на населението е бил една от темите. Първоначално срещата беше тайна, докато Irish Times не я извади на бял свят. 

В момента Гейтс инвестира в медицински технологии и проекти за контрол на раждаемостта. Известно е, че те са свързани със стерилизацията на населението в страните от трети свят чрез ваксинация и насърчаване на ГМО продукти.

В началото хората се хранят неразбираемо с какво, а след това отиват за лекарства, защото се влошават. И там вече ги чакат странни таблетки в красиви опаковки - човек може само да гадае за техните странични ефекти.

И всичко това се прави така, че световният елит да живее по-дълго. Цифрите говорят сами за себе си - 1% от богатите американци живеят 14,6 години по-дълго от същите 1% от бедните. Разликата само ще се увеличи.

Шок в САЩ: COVID-19 заразява и убива чернокожи в тревожно висока степен

Нищо чудно, че Гейтс, Бъфет и Рокфелерите са инвестирали не в петрол, а в акции на фармацевтични компании. Те финансират разработване на лекарства и медицински изследвания. Бюджетът им, трябва да се разбере, ви позволява да правите това в неограничени количества.

И всичко за какво? За да живеем по-дълго и да печелим повече. Сега, например, сред елита е на мода техногенния вампиризъм - преливане на млада кръв в тялото на старата. Основателят на PayPal Peter Thiel направи това.

Следователно, може да се предположи, че коронавирусът е бил идеята за намаляване на популацията. Както знаете, Бил Гейтс се подготви за това предварително. Преди пет години той говори за епидемия. 

И дори плати на норвежкото правителство, за да постави централата на биологичните си лаборатории в тази страна. Между другото, най-секретните разработки на Гейтс се извършват на огромна лична яхта. Забележимо е, че разполага с два 28-тонови вакуумно затворени резервоара. Казват, че това са водородни двигатели, но това не е така. Това са хладилници за охлаждане на ваксини и вируси.

Що се отнася до ваксинацията като начин за намаляване на популацията, тук трябва да обърнем внимание на момента: децата на богатите, включително и Гейтс, не са ваксинирани. Всички те са чували за страничните ефекти и, вероятно, истинската цел на ваксините.

Освен това през 2010 г. на закрита конференция в Калифорния самият Гейтс обяви, че новата ваксина ще намали популацията с 10-15%.