Дъщерята на 43-ия американски президент Джордж У. Буш-младши Джена Буш-Хейгър заяви, че в Белия дом са били виждани призраци. За това тя разказа в шоуто на NBC.
По думите на жената, една нощ от камината в една от стаите на Белия дом, която тя споделяла със сестра си Барбара, се разнесла музика от 20-те години на миналия век. "Скочих на леглото на Барбара, и двете не спяхме до сутринта", казва тя. "Обсъдихме това помежду си, но те дойдоха с добри намерения, бяха дружелюбни призраци", казва Джена Буш-Хейгър.

Седмица по-късно историята се повторила, но този път, според нея, от камината се разнесло оперно пеене.

Буш-Хейгър твърди, че е казала за това на приятел, който работил в Белия дом. Той изобщо не се изненада и отговори: " О, Джена, ако ти кажа какво съм чувал, няма да повярваш."

Джена Буш (Джена Уелч Хейгър - по мъж) е родена на 25 ноември 1981 г. в Далас, Тексас, в семейството на Джордж и Лора Буш. Тя има близначка сестра Барбара. Началното образование получила в Тексас, след което учи в Тексаския университет, получава степен по английски език. През 2001 г. тя е обвинена, че е пила алкохол в един от баровете (в САЩ, алкохолът не трябва да се консумира до 21-годишна възраст), а също и в използването на фалшиви документи, когато се опитвала да купи алкохол. От 10 май 2008 г. Джена е омъжена за политика Хенри Хейгър. Те имат две дъщери - Маргарет Лора Хейгър и Попи Луиза Хейгър.

Превод: БЛИЦ