Евентуалният биологичен баща на осемте близнаци, родени в края на януари в щата Калифорния, иска да бъде направена генетична експертиза, която да потвърди бащинството му. Той иска да помага на децата, дори и това да не са негови синове и дъщери.
В интервю за американската телевизия АВС Денис Бодин разказа, че три пъти е давал сперма за изкуствено оплождане на Надя Сюлейман, защото бил млад и влюбен в нея. Той разбирал, че молбата да помогне за изкуствено оплождане, е необичайна, но той много силно обичал Надя. Денис и Надя са били заедно от 1997 г. до 1999 г. Никога не са говорили за сватба, но Бодин се надявал да имат свое семейство.
Надя беше прекрасно момиче, спомня си той. Макар че сега силно се е променила. Например преди тя никога не е говорела за желанието си да има много деца и е възнамерявала да роди едно дете. Казвала е, че поради здравословни проблеми не може да роди без изкуствено оплождане и така убедила приятеля си да стане донор на сперма.
През последните години Денис Бодин не е имал отношения с бившата си приятелка и затова бил потресен и силно учуден, когато научил, че тя е родила осем деца наведнъж. Сюлейман отрича бащата да е Бодин, но той иска ДНК проверка, за да стане ясна истината. “Не мога да вярвам на всичко, което тя казва”, обяснява евентуалният баща.
Независимо от това кой е бащата на шестте момченца и двете момиченца, Бодин възнамерява да помага на майка им. Предстои й да отглежда общо 14 деца – преди осемте близнаци Надя има още шест деца. “Ако тя има нужда, ще й протегна ръка за помощ. На нея й е нужна помощ. Това е много трудно. Днес е трудно да отгледаш дори две деца, да не говорим за 14”, казва Бодин. Той се е опитал да се свърже със Сюлейман, но тя не отговаряла на телефонните му обаждания.
Днес Денис Бодин има бизнес, женен е, има две деца. Новината, че има и други деца, създала проблеми в семейството му. “Жена ми не се радва много, така да се каже, от цялата тази ситуация. И няма за какво да я виня”, каза Бодин. Запитан дали Надя ще може да възпитава и изхранва 14 деца без странична помощ, мъжът отговори отрицателно. Newsru припомня, че Надя Селейман е безработна, получава социални помощи и живее с родителите си. Наскоро беше съобщено, че семейството може да остане без дом заради дългове. Калифорнийската благотворителна организация Angels in Waiting вече предложи на жената и децата й покрив над главите им и денонощна помощ. /БЛИЦ