В САЩ повече от 37% от избирателите не са сигурни в честността на предстоящите избори, съобщава Fox News, позовавайки се на проучване, проведено от USA Today.


Според телевизионния водещ Грег Гетфелд, медиите са виновни за това, от три години убеждавайки американския народ за сговора на Тръмп с Русия.

Според проучване на USA Today, в очакване на предстоящите избори, у американците преобладава чувството на ужас“. Очевидно, ако кандидат, подкрепен от избирател, загуби, приблизително 40 процента от избирателите няма да са сигурни в честността на изборите, пише "Поглединфо".

Така че, въпреки че изборите ще приключат в първия вторник на ноември, споровете за легитимността им ще започнат още в сряда!

Кой е виновен за това? Медиите, които прекараха три години в търсене на горещ сговорс Русия“, но в крайна сметка излязоха с празни обгорени ръце. Мислите, че това не притеснило американците?

Това е парадоксът! CNN и MSNBC направиха много повече, за да подкопаят нашата избирателна система, отколкото руснаците. Просто преувеличавайки, за да свалят омразното оранжево чудовище.

Путин сигурно се е замислил за ползите от свободната преса. Вижте какво направиха за него в Америка! С Джеф Зукър и Рейчъл Мадоу той постигна много повече, отколкото би могъл да постигне с руска ферма за ботове и кампания във Facebook за 100 хиляди долара.

Но тази история се разпадна, а обсебените медии не спряха. Те все още виждат руснаци насън. И ние пострадахме от това! Медиите, ядосани от поражението си и неспособни да спрат, накараха страната ни да се съмнява дали изборите изобщо могат да бъдат легитимни.

И не защото руснаците могат да заговорничат с Тръмп, а защото медиите винаги са в сговор с демократите.