В предградие на Мумбай във вторник е бил арестуван 60-годиншен индийски бизнесмен, който в продължение на девет години е изнасилвал сега 21-годишната си дъщеря.
Момичето разкрило всичко пред полицията, след като бащата започнал да малтретира и 15-годишната й сестра. India Times съобщава, че е арестувана и майката на момичетата.
Индийските медии веднага сравниха случая с австрийското чудовище Йозеф Фрицъл, който държал 24 г. дъщеря си в плен в подземен бункер и почти всеки ден я изнасилвал.
Индийската полиция съобщи, че мъжът и жената са били под влиянието на местния гуру, 60-годишния Хасмук Ратод, който през юли 2000 г. им казал, че цялото семейство ще прогресира, ако бащата има сексуална връзка с тогава 12-годишната си дъщеря. Квазигуруто също е арестуван.
Полицията съобщи, че бащата е изнасилвал дъщеря си години наред дори в присъствието на майката. През ноември 2008 г. Ратод го насърчил да започне да изнасилва и по-малката си дъщеря. Тогава, за да защити сестра си от преживените от нея страдания, по-голямата дъщеря разказала всичко на баба си и вуйчо си, които веднага се обадили в полицията, посочва Index.hr. /БЛИЦ