30-годишната Линдзи Уокс в течение на седем години е била подлагана на гаври от страна на своята партньорка беки Райд, преди да бъде убита от нея. Снимки, публикувани от в. "Мирър", показват колко силно се е променило момичето в резултат на годините на побой и глад.

Линдзи Уокс е била убита от своята партньорка Беки и майка ѝ Джилиан през май миналата година. Полицията твърди, че момичето просто е било неразпознаваемо: лицето ѝ било страшно подпухнало от ударите, то е приличало на жив скелет. Но и на снимка, направена няколко месеца преди убийството, Линдзи също е напълно неразпознаваема: заради постоянния глад момичето тежало само 45 килограма.  

Така Линдзи изглеждала преди да срещне Беки.  


А така тя изглеждала седем години по-късно.  Интересното е, че в течение на седемте години Линдзи е защитавала своята приятелка и не е давала никакви показания против нея, въпреки уговорките от страна на семейство и приятели. В деня на смъртта си момичето било видяно да куца под дъжда с кръв около устата, но и тогава то отказало да поиска помощ. 

В същата нощ момичето било пребито до смърт. В момента убийците са задържани. Присъдата им ще стане ясна в най-скоро време. 

Превод и редакция: БЛИЦ