Не всеки има привързаност към старите порцеланови кукли - мнозина ги намират за доста страховити. Но едва ли някой е срещал тази кукла. Мери се появи наскоро в Музея на свръхестествените явления, но веднага зае почетно място в експонацията, пише Mirror.
 

Куклата беше поставена в люлеещ се стол и бяха добавени пентаграма и свещи за антураж. Но това вероятно беше грешка. Крейг, един от собствениците на Музея на свръхестествените любопитства в Стафордшир, Великобритания, сподели кадри от видеонаблюдение на куклата, внезапно люлееща се на стола през нощта.

Човекът призна, че тази порцеланова кукла вече е създавала проблеми на собствениците. Момичето, което дарило Мери Крейг, го получило от една старица. Но куклата й се сторила страшна и тя я подарила на музея. Въпреки това, на път за Крейг, колата й се повредила - и момичето било сигурно, че Мери е виновна за това. Първоначално куклата плашела посетителите на музея, които се чувствали неудобно до нея, но сега тя придобила навика да се люлее на стол през нощта, като си спечели титлата на най-страховитата кукла в Обединеното кралство.

Превод: БЛИЦ