Наскоро депутатка се появи на заседание на британския парламент в тоалет, заради който социалните мрежи направо я разкъсаха. 


Жената облякла черна рокля, която била с едно голо рамо. Именно това е причината за вълната от критика, отприщена срещу жената, пише Би Би Си. 

Потребителите си задават въпроса, има ли тя право така да се облича за подобни мероприятия. По адрес на Трейси те дори си позволиха да отправят доста груби изрази. 


Политикът обаче въобще нямал намерение да търпи това. Тя решила да отговори на всички хейтъри и да им затвори устите веднъж завинаги само с един суров пост в Туитър. Там тя опроверга всичките отвратителни предположения на потребителите. Освен това, тя отбеляза, че сутринта е била на музикално събитие и не е знаела, че по-късно ще ѝ се наложи да участва в заседанието, на което е била повикана извънредно. Именно на това заседание роклята случайно се изплъзнала от рамото ѝ, когато тя се наклонила напред към микрофона, за да говори.  

"Добър ден. Извинете ме, че нямам време да отговоря на всеки един коментатор, но мога да потвърдя, че аз не съм

- ку*ва;
- с махмурлук;
-  развратница; 
- възнамерявам да кърмя; 
- уличница; 
- алкохоличка; 
- правила преди малко секс зад контейнер за боклук;  

Кой би си помислил, че хората ще реагират така емоционално на едно голо рамо", каза Трейси Бребин. 

Туитът бързо стана хит, набирайки над 100 000 харесвания. Мнозина се съгласиха с думите ѝ, че ситуацията е поредният пример на сексизъм, все пак момичетата често стават обект на нападки заради дрехите си . 

Превод и редакция: БЛИЦ