Жозелин Вилденщайн, 71-годишната жена, която се прочу с прякора "жена котка", е арестувана, след като нападнала своя партньор Лойд Клайн.
Именно "жената котка" се прослави по целия свят с многобройните си пластични операции, с които искаше да прилича на своето любимо животно. Освен това тя е известна и с факта, че извлече тя постави рекорд за най-много пари, спечелени при бракоразводно дело - два милиарда и половина долара.

Жозелин обезобразила своя партньор, който е трябвало да скрие в шкафа и да дочака идването на полицията, която всъщност му спасила живота. Тя го атакувала с ножица, а след това посипала с горещ восък лицето му.

Твърди се, че на Жозелин й пречел фактът, че Лойд прекарвал твърде много време в социалните мрежи, а нападението е станало по време на романтичната им вечеря, на която той използвал лаптоп. Започнала да му крещи, а след това взела една от свещите на масата и хвърлила в лицето му горещия восък.
 


Тя продължила с нападението, мажейки го по лицето му. После взела ножиците и тръгнала към неговия гръден кош, успявайки да ги забие два пъти. Също така, Жозелин го заплашвала, че ще го убие.

Той се скрил в шкафа и се обадил в полицията, а полицията бързо пристигнала и арестувала "жената-котка".

Двойката е в много бурна връзка от 2003 година насам. 

Превод и редакция: БЛИЦ