В Русия излиза книгата ”Животът с моята сестра Мадона” на Кристофър Чиконе, която самата скандално прочута поппевица призовава да не се купува, предаде РИА “Новости”.
По информация на издателството “Ексмо” Мадона е написала в своя блог много кратки и съдържателни коментари по повод издаването на книгата: “Ако я купите, ще причините болка на мен и на моето семейство. Моля ви, не купувайте тази книга!”
В книгата ”Животът с моята сестра Мадона” Кристофър Чиконе откровено разказва за истинската личност на богинята на музикалния Олимп. Той разказва за сестра си, с която е живял 47 години, не като за поп-икона, а като за жив човек – любим, капризен и своеволен. В книгата обаче няма никакви ужасни тайни или мръсни сензации.
Кристофър пише за своите обиди и обиждащите – по-специално отделя много място на отношенията между Мадона и Гай Ричи, когато никой и не смееше да си мисли, че те ще се разведат. Разказвайки за обидите обаче, Кристофър не пропуска и радостните моменти.
Кристофър Чиконе започва професионалната си кариера на танцьор в групата La Groupe de la Place Royal (Отава). Той беше ръководител на турнето на Мадона Blond Ambition, а след това и на турнето The Girlie Show. Режисьор е на музикални програми на Доли Партън и Тони Бенет. Кристофър Чиконе е художник, декоратор и дизайнер. Живее в Ню Йорк, Маями, Лос Анджелис. /БЛИЦ