Страшният удар застига младото семейство Фаганело от Канада в момента, когато са най-щастливи. 

Но двойката не само се справя с трудностите, но и доказва, че за истинската любов няма никакви пречки. 

Бъдещите съпрузи се срещат през 2016 година и веднага разбират, че са намерили в другия точно това, което са търсели. Двамата скоро сключват брак и започват свой малък, но успешен бизнес с фотографии. И тогава идва нещастието. По време на инцидент на работата младата жена губи паметта си. 

Лора била наета да снима сватба. Заради силен вятър шатрата се разлюлява и пада върху нея. 

Когато идва на себе си в болницата, Лора не помнела последните няколко години, но най-лошото - нямала никакъв спомен за Брейдън, нито пък, че е негова съпруга.

През следващите две години тя изпитвала постоянни болки в главата, имала и пристъпи на прилошаване. 

Трябвало да научава да прави много неща съвсем отначало, дори се наложило да напусне университета. Брейдън бил винаги до нея и я поддържал във всичко. А за Лора било много тежко да го гледа и да не помни нито него, нито нехните отношения. Но пък вярвала на своето "аз" от миналото и не искала да разруши брака им.

"Макар и да не знаех кой е Брейдън, той беше добър и търпелив с мен. Беше мил и забавен, затова свалих пръстена си и му предложих да започнем всичко отначало. Първо се сприятелих с него, а накрая се влюбих отново", разказва младата жена. Преди време Брейдън й прави предложение за втори път и тя се съгласила. Младата жена разказва историята си във Фейсбук, където постът й събира 19 хиляди лайка и над 35 хиляди споделяния. 

Превод БЛИЦ