Любовният триъгълник между 81-годишна, 67-годишна и 83-годишен в хърватското село Иванич Десинички завърши с необичайна разправа. 81-годишната Щефания Антолич, която болезнено ревнува съпруга си от 14 години по-младата си съседка, с дървен кол нападна Йожица Преглей.
Два пъти я е ударила силно по рамото, в резултат на което Йожица Преглей има хематоми по рамото и ръцете.
“Вярно е, ударих я, защото иска да ми отне съпруга Станко. Идва пред къщата ми и ми говори, че ще е най-добре да отида в болница, за да може моят Станко да стане неин. Мъжът й се обеси и сега тя иска да ми отнеме моя, на мен, почтената жена. Получи си заслуженото”, казва Щефания. “Изобщо не съжалявам. Станко е мой мъж и нека веднъж и завинаги да го остави на мира. Тя дойде тук в Загорйе /област в Хърватия-бел.ред/ от Словения и да си върви там в Словения да си търси нов мъж, а не тук в Загорье да ни взима нашите”, сърдито разказва Щефания Антолич.

Съседката Йожица Преглей казва, че е вярно, че съседката й я е нападнала заради болезнената си ревност, но тя няма нищо с мъжа й Станко. “Мислите ли, че аз, вдовица на 67 години, ще се замесвам с дядо на 83 години. И двамата са за психиатрията. Не знам само защо накрая не ги заведат там. Заради тях никой в селото не може спокойно да спи, защото нападат всекиго, псуват, викат, заплашват”, оплака се Йожица, пише “Вечерни лист”. /БЛИЦ