Бившият световен шампион по бокс Майк Тайсън стана елитна проститутка. Легендарният боксьор, който изпитва финансови затруднения, се е съгласил да работи в ново увеселително заведение за жени на известната холивудска сутеньорка “холивудската мадам” Хайди Флайс.
Флайс има големи надежди по повод на Майк Тайсън, макар че той е осъждан за изнасилване. “Казах му – ти ще бъдеш моя голям жребец. Та всеки мъж ще се страхува, ако приятелката му се сближи с Майк Тайсън”, казва Флайс.
Самият 40-годишен Тайсън споделя: “Не ми пука какво приказват хората. Да доставя удоволствие на жените и да получава пари за това е мечтата на всеки мъж”.
През 2005 г. Хайди Флайс купи в Невада парцел от 25 хектара с намеренията да открие там публичен дом, който предоставя услуги на жени.
“Откривам ферма за “племенни жребци”. При мен ще работят най-сексуалните в света мъже за по 250 долара на час. Жените ще бъдат във възторг”, заяви Флайс.
Съществуващият публичен дом Cherry Patch, който се намира на 20 мили от Парампо, малко градче в Невада, се превръща в двата най-големи публични дома в щата - Sheri*s Ranch и Chicken Ranch, като Cherry Patch ще се казва “Ферма за племенни жребци Хайди”, посочва MIGnews.com. /БЛИЦ