Американката Надя Сюлейман, която миналата седмица роди осем близнаци, се надява да спечели милиони долари от известността си, съобщи британският в. “Таймс”.
Майката-героиня иска 2 милиона долара, за да гостува в шоуто на Опра Уинфри през тази седмица. Тя смятала да даде още едно интервю - за Даян Сойер, водещата на “Добро утро, Америка”.
Сюлейман, която е майка на общо 14 деца до 8 години, иска парите, за да може да ги отгледа спокойно. Тя обаче няма адекватен отговор на въпроса защо е решила да роди толкова много деца, след като няма средства да ги гледа. Жената е безработна и живее в малка къщичка с 2 спални. Родителите й живеят при нея, тъй като заради фалит загубили своя дом. Родилката описва себе си като “професионален студент” и казва, че се издържа от помощи за безработица и за образование.
Остава неясно дали Опра Уинфри се е съгласила да плати крупната сума за интервю с многодетната майка, нито кога точно ще е предаването с нея.
Междувременно бабата на осемте близнаци иска да прати дъщеря си на психолог, защото според нея тя била обсебена от идеята да има деца. Дядото Ед пък смята да се върне в родния си Ирак и да работи като шофьор и преводач, за да помага в издръжката на семейството.
Самата Надя си няма съпруг или приятел. С последното си известно гадже се разделила преди 7 г., малко преди раждането на първото дете. Осемте близнаци са заченати ин витро. Предполага се, че за оплождането е използвана спермата на неин приятел, с когото се запознала в клиника за изкуствено оплождане. Същият човек, чиято самоличност не се съобщава, е баща и на близнаците й, родени преди 2 г. Не е ясно на кого са останалите 3 деца. /БЛИЦ