Млад учител от САЩ е арестуван за сексуален тормоз над 16-годишна ученичка. Мъжът е обвинен, че е карал момичето да му праща свои голи снимки по Snapchat, съобщава orlandosentinel.com.
31-годишният Ендрю Монталво преподавал на седмокласници от средното училище Avalon Middle School в щата Флорида. Монталво водел часове на жертвата преди две години, а в момента на връзката им девойката не е имала 16 години.

Учителят общувал с момичето по Snapchat. Той я карал да му изпраща свои разголени снимки. Първоначално ученичката му пращала фотоси по бански, но похотливият даскал не бил във възторг и искал да я види още по-гола. Девойката не разочаровала преподавателя си и го заляла с интимни снимки.

По-късно обаче започнала да го шантажира. Тя го заплашила, че ако не й даде 2 000 долара, ще разкаже за интимните им чатове в полицията. Притеснен, Монталво дал на невръстната изнудвачка исканата сума. За негова беда, неформалното им общуване достигнало до полицията и той се озовал с белезници..
 
Ендрю Монталво е работил пет години в Avalon Middle School. В хода на следствието той е признал грешката си и казал, че в този момент е бил „болен”.