В американския щат Луизиана полицията е арестувала мъж и две жени заради това, че тримата правели секс на олтара на църква. Мъжът се оказал местният свещеник, а жените - жрици на БДСМ любовта на повикване, съобщава "Дейли Мейл".

Инцидентът е станал преди дни в малкото градче Пърл Ривър близо до Ню Орлиънс, в църквата на свети Петър и Павел. Главният герой на тази драма е Травис Кларк, 37-годишен католически свещеник. Негови секс приятелки са 41-годишната Минди Диксън и 23-годишната Мелиса Ченг.Случаят получи публичност благодарение на бдителен минувач - той видял светлината в църквата в необичайното време, погледнал вътре и станал свидетел на „тройката“, която се случвала на църковния олтар, заобиколен от свещи и различни секс атрибути.

Невъзможно било да се сбърка: полугол свещеник, жени в корсети и високи токчета, секс играчки навсякъде и черешата на тортата - любовните утехи били записани на видео - очевидно за БДСМ сайт или популяризиране на услугите на секс доминирането в социалните мрежи.Тримата били арестувани по обвинение в неприлично поведение. Те са изправени пред затвор от шест месеца до три години. Изяснило се, че по-възрастната от дамите е добре позната в БДСМ кръговете, като освен това е и порнографска актриса от Сиатъл, която се нарича Сатанатрикс (а на уебсайта й пише за Църквата на Сатанатрикса).

Тя специално дошла в Ню Орлиънс, след като се уговорила с друга любителка на доминирането да „осквернят Божия дом“. Жените признали, че основната им цел е била да заснемат в църквата порно видео със свещеника.След ареста му, Травис Кларк е отстранен от служба в църквата и на негово място е назначен нов пастор, който да го замени. Съобщава се, че оскверненият олтар е бил изгорен, а новият е осветен лично от архиепископа на Ню Орлиънс.А ето и самата Сатанатрикс - Минди Диксън, която е участвала в скандалната "тройка" заедно със свещеника:
 
Превод и редакция: БЛИЦ