Двама души бяха арестувани по подозрение за убийство на начинаеща актриса, която е била хвърлена от 19-тия етаж на елитна жилищна сграда в Лондон, пише The Sun. 22-годишната Бетани-Мария Билс паднала от прозореца на апартамента, чиято стойност се изчислява на 2,6 милиона паунда.Тялото на загиналата било открито на тераса на шестия етаж. Девойката починала на място. Разследването показа, че е умряла от тежки травми в резултат от падането. В същия ден полицаите арестували 38-годишни жена и мъж, но после ги освободили под гаранция.Бетани пише в социалните мрежи, че работи като актриса, танцьорка, педагог, хореограф и певица. Нейни приятели я описват като добра, умна и талантлива девойка, която променяла живота на всички, които се познавали с нея."Тя беше целият свят за нас. Имаше най-ярката усмивка и най-красивия глас. Тя беше нашата певица. Думите "ще тъжим за нея" не могат да опишат това, което чувстваме след нейната загуба," казва нейна приятелка.

Малко до смъртта си Бетани разказа в Туитър за своите психически проблеми и признава, че е правила опит за самоубийство. Но няколко часа преди смъртта девойката била в приповдигнато настроение и написала във Фейсбук, че случайно е срещнала певеца The Weeknd.
"The Weeknd току що мина покрай мен и се докосна до гърба ми. Направо се задавих. И сега мисля, че очаквам дете от него," написа тя.

Превод: БЛИЦ