Лошите хора веднага виждат някакъв лош замисъл. Но нека да бъдем обективни и без предупеждения да погледнем на нещата, да отговорим на простия въпрос: какво свързва младежа и жената на преклонна възраст? Как така се оказа, че те имат толкова много общи неща. 

Както вече се досети, те не са роднини. Не са и любовници. Така се е получило, че те са съседи и живеят в една сграда в Лос Анджелис Крис Салватори, така се казва младежът, прохождащ холивудски актоьр, певец и модел. Норма Кук пък е самотна старица, както повечето хора на нейната възраст. 

Те се запознали преди четири години и от тогава доста време прекарват заедно: разговарят си, шегуват се, ходят до магазина. Те приличат на баба и внук и, вероятно, именно така много хора ги възприемат. Разликата във възрастта е доста голяма: Норма е на 79 години, а внука - на 31.  

Отношенията им в един момент станали толкова топли, че те самите повярвали в това, че са роднини. Дори повече: в един прекрсен ден Норма била хоспитализирана, лекарите казали, че ѝ е нодбходима денонощна грижа.   Възрастната жена отказала да остава в болница, въпреки лошата диагноза. Тогава Крис просто се преместил в жилището ѝ. Норма ще остане под негово наблюдение до самия край. Компания на "баба и внук" ще прави още един член на семейството - котака Хермес.  

Норма бавно угасва. Тя потчи не може да се движи. Заедно с крис те обмислили варианта тя да се върне в болницата, където за нея да се грижи медицински персонал. Но той бе е бил сред евтините: за услугата всеки месец трябвало да се плаща 3500 долара. А такива пари никой от тях нямал.

Тогава Крис решил да събира дарения и разказал историята си в социалните мрежи. Мнозина били трогнати от съдбата им и дали колкото могли. По този начин младежът успял да събере близо 65 000 долара. Сумата сега е достатъчна за наемането на постоянна гледачка - все пак Норма не иска да умира в хоспис.  


Ето така самотната жена успяла да се сдобие с внука, който никога не е имала, а той на свой ред с любимата си баба.    

Източник: Офигенно ру

Превод и редакция: БЛИЦ