В началото на септември Наталия Гладчук, която сега живее в Италия, публикува смешно видео в Reddit, което перфектно обяснява защо трябва да бъдете много внимателни, когато снимате на улицата. 
 


Никога не знаеш какво влиза в обектива. Когато момичето се опита да покаже новата си рокля насред живописни улици, в кадъра нахлу един минувач, който също имаше какво да покаже...

Кадрите показват как на десетата секунда млад мъж заедно с приятелката си се появява отзад Наталия. За няколко секунди човекът не само излязъл на преден план, но и стоял буквално близо до телефона, покривайки напълно собственика му. А самият той не се виждал напълно. Но невниманието на минувачите не е толкова лошо. Струва си да видите какво прави героят с чатала си, светът никога повече няма да бъде същият. Какво точно се опитваше да направи, не е известно, но шегите бяха достатъчни.

Когато Наталия публикува видеоклипа на уебсайта на Reddit, той бързо стана вирусен. За няколко дни беше оценен около 60 хиляди пъти. Съдейки по коментарите, потребителите на социалната мрежа са ужасени и възхитени от видеото едновременно. Списъкът от предположения за случилото се с мъжа е дълъг и много смешен.

Превод: БЛИЦ