Потребителка на платформата Reddit не могла да повярва на очите си, когато разглеждала запис от камерите за видеонаблюдение, поставени в дома й. Затова тя решила да публикува видеото в мрежата, озаглавявайки го: "Само ми кажете, че това в огледалото не е призрак".

На краткото видео в отражението на огледалото действително се вижда мистериозен силует, който изчезва мълниеносно, след като на кухнята се включва и изключва светлината. По думите на самото момиче, което се подвизава под никнейм по същото време в стаята не е имало никого.

Независимо, че видеото е било публикувано в интернет едва преди часове, в коментарите под него са се разразили страшни спорове. Някои от потребителите смятат, че това са подправени кадри, защото призраците не могат да имат отражение в огледалото. Други сметнали, че е заснет човек, а не дух."Това не е призрак, а нещо още по-страшно. Някакъв човек е бил в дома ви и се е изплашил, когато светлините са се включили, проверете си заключващите системи", предупреждават потребителите.

Превод БЛИЦ