Американката Надя Сюлейман, която през януари роди осем близначета, се опасява, че могат да вземат децата й. Възможно е да не изпишат от болницата шестимата й синове и двете й дъщери, докато тя не докаже, че може да ги издържа.
Психотерапевтът и известен телевизионен водещ Фил Макгроу каза, че това тя е споделила с него по телефона, пише “лос Анджелис таймс”.
Историята на майката на 8-те близнаци веднага прикова общественото внимание, припомня Newsru. Общественият отзвук се засили, когато стана ясно, че Надя Сюлейман вече има шест деца и е забременяла чрез изкуствено оплождане. Така сега й предстои да възпитава 14 деца - без мъж, без работа. 33-годишната Надя живее с родителите си и получава социални помощи.
В момента близнаците са в болницата, а Надя Сюлейман е с останалите си деца. Семейството избягва да общува с външни хора, тъй като жената вече беше заплашена с разправа. Доктор Макгроу казва, че лекарите не искат да й дадат осемте бебета, докато тя не стабилизира материалното си положение. В болницата се съмняват, че майката ще може да се грижи за бебетата. /БЛИЦ