Много хора изпитват стрес от работата, но при 26-годишната Никол Иполито от Флорида, САЩ случаят бил съвсем тежък.

Младата жена работила в банка, но я преследвал постоянно страх, че няма да се справи със задачите и ще се окаже на улицата.

Постепенно Никол започнала да изпитва постоянни притъпи на паника. 

Стигнало се до там, че тя не можела дори да излезе от дома си, което по тъжна ирония довело до уволнението й, пише Daily Star.

Никол опитвала да се обърне към лекари, но те не й помогнали особено, а лекарствата не премахвали усещането й за тревога и подозрителност. 

Така младата жена прекарала две години в дома си затворена без да излиза никъде, докато накрая не се случило нещо необикновено. 

Тя винаги завиждала на инстаграм моделите, които можели да си позволят скъпи вещи, без да правят нищо особено, затова и решила да пробва сама. 

Никол започнала да публикува снимки в прилепнали или разголени дрехи и скоро станала изключително успешна. Постепенно Никол спечелила сърцата на над 2,7 интернет потребители в Инстаграм, които постоянно я обсипват с комплименти. 

Те върнали на Никол вярата й в себе си и паниката отстъпила. Моделката започнала да излиза от дома си, да си купува маркови стоки и дори да мисли за пътешествия. "Когато си създадох акаунта, имах немалко съмнения по този повод. Дори не си и помислях, че той ще ми донесе толкова пари. Сега печеля на месец около 70 хиляди долара и около 10 хиляди допълнително от феновете. 

Харесва ми да си прекарвам времето с тях, те са забавни, шегуват се и ме докарват до сълзи от смях", казва Никол. 

Превод БЛИЦ