Жителка на английската столица Лондон е изминала без дрехи 16 километра из града. Както съобщава LADBible тя е направила това, за да събере пари за фонд за превенция на самоубийствата.

Кери Барнс се почувствала принудена да направи нещо, след като видяла шокиращата статистика за нарастването на психичните заболявания. Тя също така искала да почете паметта на своята братовчедка, която се самоубила.

Неин съсед на шега й предложил да кара колело из Лондон гола и девойката решила, че това е добра идея. Приятели и семейството на Барнс първоначално си помислили, че планът е безумен, но въпреки това подкрепили англичанката.В навечерието на велопохода момичето няколко пъти си взимала студен душ, за да се подготви за ниските температури, но това не й помогнало особено.

"По дяволите, беше студено! " - Барнс описва впечатленията си от акцията, която се е провела в неделя, 29 ноември. Независимо от това, тя отбелязва, че се е забавлявала много, а околните хора я подкрепяли - за кратко я придружавали компания от хора на ролкови кънки, а преминаващите шофьори крещяли насърчителни думи след нея.„На Даунинг Стрийт жена полицай на кон дори заплаши мотоциклетист, който извади телефона си, за да направи снимка“, споделя впечатленията си Барнс.Тя вече е събрала седем хиляди лири, но се надява, че ще успее да събере още повече. Всички пари ще бъдат дарени във фонда MIND, посветен на психичното здраве и превенцията на самоубийствата.

Превод и редакция: БЛИЦ