Британският тийнейджър Рори Макинес решил да отмени родителите си при боядисването на новия покрив на семейната им къща за над 1,2 милиона британски лири, пише британският вестник “Сън”.
Неговата визия за покрива обаче силно се различавала от тази на родителите му. 18-годишното момче нарисувало с бяла боя на покрива на къщата огромен пенис.
Както самият Рори обяснил, когато изрисувал покрива, той бил под влиянието на документален филм за програмата Google Earth, която дава възможност на интернет ползвателите да преглеждат сателитни снимки. Дошло му на ум, че е най-добре новият им покрив да се различава от останалите.
През следващите 12 месеца Рори не казал нищо на родителите за големия мъжки полов орган, който “украсява” покрива им. Тайната бил разкрита, когато големият пенис бил забелязан от пилот на хеликоптер, пътниците в който снимали величествената гледка.
54-годишният Анди, собственик на къщата и баща на Рори, останал втрещен, когато журналисти от британския таблоид му съобщили за рисунката. “Това първоаприлска шега ли е? Не може да е вярно на върха на къщата си да имам 20-метров фалос”, разгневил се Макинес.
Веднага след това обаче бащата разговарял с четирите си деца. Последно се обадил на Рори, който в момента е в Бразилия. “Значи го открихте”, отговорил синът, цвилейки от смях.
След като се завърне от пътешествието си, Рори ще трябва сам да премахне “шедьовъра” си, а може би ще има и други наказания, пише “Ютарни лист”. /БЛИЦ