Скандалната депутатка от Върховната рада Надежда Савченко рязко е променила стила си на обличане, показвайки "най-съкровеното си", пише bloknot.ru.
Бившата щурмувачка от националистичния батальон Айдар се появи на заседание на парламентарната комисия по национална безопасност с къса поличка и дълбоко деколте, по-късно отиде със същото облекло и в пряк ефир по канал "112". Феновете на Савченко се възхищаваха на едрите й гърди и новия й женствен образ.

Обаче пък противниците пак й намериха кусур. Фотокореспондент на украинския сайт "Апостроф" публикува три снимки, направени по време на изказване на Савченко в подкрепа на намиращия се в руски затвор Орег Сенцов. На снимката се набива на очи пикантен детайл: Савченко забравила да си обръсне краката, преди да сложи късата поличка. в резултат от това "мъжките" и крака станаха основна тема в Украйна.

"Всъщност ние не се учудваме, че Надя не е в час с нещата, с които жените се занимават. Най-вероятно не се е намерил някой да я запознае с тези процедури, или по време на престоя в руски затвор съвсем е забравила какво правят дамите в цивилизования свят," иронизира украинската преса, намеквайки на депутаткага очевидната нужда да се депилира.

Превод: БЛИЦ