Демо парчета от новия албум на звездата подгряват феновете.
Песни от бъдещия албум на Бритни Спиърс се появиха в интернет, давайки надежда на феновете, че тяхната любимка се завръща на голямата сцена, съобщава TechNews.bg. Албумът Circus се очаква да излезе на 2 декември, навръх рождения ден на американската поп звезда.

Нюйоркската радиостанция 103.5 KTU пусна на своя сайт разширени демо парчета на шест от песните в албума, с обща продължителност 18 минути. Още през септември пък излезе сингълът Womanizer, част от Circus.

Аудиторията на Бритни получи през седмицата още една доза от нейното ново творчество - в YouTube се появи видео на парчето Kill The Lights, разкриващо звездния живот, осветен от папараците. Видеото показва как Бритни танцува в стриптийз клуб. Нейният образ на сексуално разюздана особа се експлоатира с познатата непосредственост, която я издигна до върховете на поп-класациите.

Феновете на Спиърс, която отнесе доста критики, че не е във форма напоследък, могат да видят в интернет и части от парчетата Circus, Out from Under, If U Seek Amy и Unusual You. /БЛИЦ