Шанхай е рай за онези, които искат да дарят сперма, да спечелят пари и при това да се забавляват добре.
Вместо порно списания, тясна стаичка и малки чашки, в тамошна клиника красиви китайки ви осигуряват истинско еротично преживяване. Ако издържите здравния тест и проявите малко добра воля да помогнете за увеличаване на населението на земята, шанхайската клиника е точното място за вас.
Ако проявявате интерес, когато влезете в клиниката, ви посрещат красиви лекарки, с които трябва да проведете разговор. След това те ви обличат в техните дрехи за “сеанса”. Слагат ви да легнете, свалят ви гащите и се заемат с ръчната работа, от която се чувствате на седмото небе.
Това не е всичко – заплащането там е с 30 долара повече от останалите банки за сперма.
Има само едно условие, преди да отидете в болницата, освен редовната здравна книжка, естествено. Четири дни преди сеанса трябва да не правите секс и да не мастурбирате. А ако ви хареса във въпросната клиника, можете да я посещавате най-много пет пъти месечно, като за едно посещение ви се полагат по най-много три “масажа”. За заинтересованите Index.hr публикува и адреса: 145 Shan Dong Zhong Lu, Ren Ji Hospital, Building 1, 7th FL. /БЛИЦ