Много деца страдат от заплахи и издевателства в училище. Това е сериозен проблем, към който повечето учебни заведения не обръщат достатъчно внимание, а това може да доведе до новини за самоубийства на ученици и масови разстрели в училищата. Ако на училищната администрация не ѝ пука за това, то на родителите не остава нищо друго, освен да решават проблема самостоятелно. И така, родителите намират наистина гениални идеи, като тази.

Запознайте се с Обри Фронтенон от американския град Хюстън, който заслужава титлата баща на годината. 
 Неговият 8-годишен син му разказал, че хулиган се гаври с него в училище.  

Но вместо да отговори на хулигана с агресивни методи, Обри решил да прекара с него известно време и да си поговорят. 
 
"Вчера прекара известно време с хулигана, който се гаври със сина ми в училище. Просто реших да се задълбоча и да разбера защо той прави това. Като резултат разбрах, че с него също се гаврят, защото няма чисти дрехи и обувки. Аз го попитах защо? Разбрах, че в момента семейството му е бездомно. Трябваше да направя нещо", разказва бащата. 
 

Оказало се, че Тамарион (хулиганът) се гаврил със сина на Обри, защото нямал чисти дрехи и е бил бездомен. 
 


И така, Обри решил да направи най-неочакваното нещо - той купил нови дрехи на хулигана. 
 


След това настанил хулигана на една маса със сина си, за да си поговорят за гаврите. 
 


Малко по-късно момчетата започнали да играят на видеоигри. 

Обри създал за Тамарион кампания за намиране на средства в специализиран сайт и само след 4 дни били събрани над 24 000 долара за семейството на момчето, за да може всички да започнат нов живот. 
 Потребителите били в пълен възторг от решението на бащата и неистово му благодарили както за идеята за решаване на проблема, така и за помощта, благодарение на която семейството на Тамарион получило шанс за нов живот. 

Превод и редакция: БЛИЦ