Американската актриса Памела Андерсън е заинтересована да инвестира в Черна гора, съобщи в Подгорица нейният мениджър Питър Ашер.
Памела Андерсън ще пристигне в Черна гора в края на май. Тя проявява интерес към инвестиции в “Атлас капитал център” и бившия Военномедицински комплекс в Мелине, където ще се строи хотел. Обектите, към които проявява интерес Памела Андерсън, са собственик на ”Атлас група” на бизнесмена Душко Кнежевич, пише сръбският вестник “Блиц”.
Ашер каза, че Памела Андерсън е чула за Черна гора от група инвеститори в Дубай и като голям защитник на животните и околната среда проявява интерес към тази страна. Ашер, който е работил с някои от най-големите световни звезди като Бийтълс, каза, че е силно впечатлен от Черна гора и бъдещото развитие на страната е много важно.
Ашер съобщи още, че Памела Андерсън проявява интерес към Черна гора и защото много обича плажовете. Тя е привлечена и от това, че в Черна гора има девствена природа, за която хората по света не знаят и сега предстои да се работи за реномето й. “Макар че печалбата е важна, в този случай тя не е решаваща”, каза Ашер. /БЛИЦ