Популярният 23-годишен певец MC Kevin, чието истинско име е Кевин Насименто Буено, наскоро загина след падане от петия етаж на хотела. Той се опитал да избяга от жена си, която би го хванала да изневерява, но паднал. 


Бразилският изпълнител се оженил за 33-годишната адвокатка Деолана Безера само преди две седмици и двойката била на почивка в Рио де Жанейро, където певецът бил поканен да участва.

Но същата вечер влюбените се скарали, така че съпругата напуснала хотела сама. Кевин и неговият приятел и колега Виктор Фонтенел решили да се забавляват на плажа, където се срещнали с 26-годишния модел Бианка Домингес. Звездите я поканили в хотела, а момичето не отказало. Тримата младежи решили да се опознаят по-добре и в разгара на купона някой се опитал да нахлуе в стаята.
 

Кевин се уплашил, че това е именно съпругата му и ще направи скандал, като го хване в измама.

Певецът сграбчил Бианка и се втурнал с нея на балкона, а след това в паника се опитал да слезе надолния етаж, но не успял и паднал. Работниците в хотела веднага се втурнали към него и извикали линейка, откривайки пулс. Сърцето на момчето спряло два пъти по пътя към болницата, но колкото и лекарите да се опитвали да го спасят, те не успели, пише Daily Mail.По-късно полицията съобщи, че същата вечер Деолейн  наистина търсила съпруга си, който не отговарял на нейните обаждания и съобщения, но не тя се е опитала да влезе в стаята, а колега на Кевин и Виктор. Когато съпругата му научила подробностите около смъртта на Кевин, тя нападнала Бианка и те трябвало да бъдат разделени от служителите на реда.

Превод: БЛИЦ