Вдовицата на убитития ъндърграунд бос в Сидни Джон Макрис се изправи лице в лице с предполагаемите убийци на съпруга си, пише Дейли Мейл.33-годишната Виктория Карида избухна в сълзи и трябваше да напусне залата, тъй като двама български братя, обвинени в убийството в стил екзекуция, бяха вкарани в съда в Атина пред очите й.

"Аз съм опустошена, но оставам силна", каза г-жа Карида пред журналисти, според News Corp.Вдовицата на убитата фигурка в гангстерския край на Сидни Джон Макрис се изправя лице в лице с предложено убийство на съпруга си.

33-годишната Виктория Карида избухна в сълзи и се старае да напусне стаята, като като двама български братя, обвинени в удара в стил екзекуция, трябваше да се вкарани в съда в Атина в сряда.

"Аз съм опустошен, но оставам силен", каза г-жа Карида пред журналисти, за News News Corp.

Бившата моделка и риалити телевизионна звезда пристигна в съда сама, облечена в зелена и черна раирана блуза и бяла кожена чанта за 3000 долара.Българският гражданин Юлиянов Дж. Райчев Серафим, на 31 г. (така го е написал английският таблоид, иначе името е Серафим Юлианов Райчев), е обвинен в убийство от първа степен, след като Макрис бе прострелян докато излиза от колата си, паркирана пред луксозната му къща в предградието на хълма на Вула в гръцката столица.

Брат му Милен Райчев е обвинен, че дебнел Макрис в продължение на 19 дни.Кадри от охранителна камера наблизо показват мъж, облечен в тъмни дрехи, подобни на тези, намерени в хотелска стая, наета от Серафим.
И двамата братя отрекоха обвиненията, казвайки, че ако наистина са наемни убийци, както твърдят от полицията, не биха използвали собствените си паспорти, за да влязат в хотела в Атина.

Г-жа Карида, която има две деца от Макрис, беше съпроводена в съда от приятел.Тя каза пред гръцките медии, че не е сигурна как ще реагира, когато се сблъска с двамата мъже и дали „ще намери сили да види очи в очи хората, които са лишили децата й от баща им.

Бившият модел на Playboy разкри и двете деца на двойката Ахил и Александра са научили как баща им е бил убит, като гледали YouTube.

Двете деца бяха отседнали в курорт на гръцкия остров Парос през уикенда и бяха публикували съобщения до баща си какво щеше да се случи на неговия 48-и рожден ден.„Тате, обичам те много, никога няма да те забравя“, се казва в съобщение от Ахил.

Дъщерята на Макрис написа: „Татко, много те обичам, ти си най-добрият, няма друг като теб, много си мил, честит рожден ден“.

Превод: БЛИЦ