Актрисата от филмите за възрастни Любов Бушуева публикува книгата си "123-те съвета на порнодвездата". 24-годишната жена е родена в руската провинция, в малкото градче Ишим в Тюменска област. Тя се преместила първоначално в Екатеринбург, а след това в столицата Москва, където и започнала да се снима в порно, пишат руските издания.
"Когато се преместих от Ишим, никой не ме познаваше и не знаеше за мен. Много хора ме считат за глупава, но аз постигнах твърде много като започнах всичко от нулата, а сега имам собствен апартамент, нов немски автомобил", казва порнозвездата.

В собствената си книга девойката разказва за трудната си работа. Тя решила да започне да пише след като усетила пълното неведение на обкръжаващите я относно снимането на порнографските филми. Лора Тейлър (нейният професионален псевдоним) решила да развенчае митовете около порноиндустрията, един от които е, че актьорите печелят много пари.

"Това не е вярно. Минималното заплащане за работа през целия ден - от 8 сутринта до 8 вечерта, е 250 евро. Не си струва човек да се посвещава на тази професия само заради парите", пише Любов в своята книга.Освен това, според наблюденията на порноактрисата, не трябва да се смята, че снимането във филмите за възрастни гарантира получаването на удоволствие - "жените го получават само в 30% от случаите".

Порнозвездата се опитва да накара жените да не злоупотребяват със солариума и пластичните операции. Лора Тейлър пропагандира съня и редовния секс. Работата в порното не намалява сексуалното желание във всекидневния й живот.През 2015 г. Тейлър участва в тв предаване и шокира всички със своите маниери. 

Превод и редакция: БЛИЦ