На 14 декември се очаква слънчево затъмнение, което ще бъде петото през изтичащата година. Наблюдението на явлението в повечето геолокации няма да е възможно: то ще бъде видимо само в южното полукълбо. Според астролозите 14 декември ще бъде последният ден, в който можете да преиграете тази или онази ситуация без негативни последици.

Надвисналото събитие е повторение на това, което стана на 4 декември 2002 г. След това имаше терористична атака в Чечения, неуспешен държавен преврат в Туркменистан и политически колебания в Кения. Днес ситуацията в света е по-напрегната, така че последиците могат да бъдат много по-лоши.

Астролозите призовават да не позволявате на нещата да се развиват на дамотек, да не планирате важни срещи и събития. Не трябва да разчитате на някого: трябва да направите всичко сами, тъй като по-нататъшните събития могат да зависят от едно нещо. Необходимо е да се повиши нивото на отговорност, както и толерантността. Не всичко ще се получи, струва си да се смирите. Някои трудности ще бъдат разрешени с течение на времето сами: Вселената сама ще разполага с това, с каквото трябва да продължи.

Превод: БЛИЦ