Холи Бати /23 г./ по цяла нощ не спира да прави секс, но на сутринта след маратонското правене на любов не си спомня абсолютно нищо.
Мъжете й трябва през нощта да я задоволяват по три, четири пъти. След известно време за повече от тях това започва да представлява прекалено голямо усилие и те я напускат.
Бати страда от рядко нарушение – сексомния. Настоява пред партньора си да правят секс по цяла нощ, но през цялото това време тя всъщност спи и на сутринта не помни нищо.
Бати разказва, че последното момче, с което била, наистина се стараело да я задоволява, но му станало много чудно как на сутринта не помни нищо.
Бати забелязала симптомите на сексомнията, когато била на 19 години. Тогава наемала апартамент с още едно момиче. То разказвало, че Бати цяла нощ въздиша, като че прави любов с някого и се върти в леглото. След година момичето поискало Бати да се премести да живее на друго място.
Бати бързо разбрала за какво става дума. Запознала се с едно момче и след първата им нощ заедно той се чудил как Бати не е уморена. Тя му отговорила, че се е наспала добре през нощта. Той обаче й казал, че са правили любов до 6 часа сутринта.
Бати планира да започне лечение. Ще ходи на психотерапевт, за да може да има нормална връзка с мъж, пише “24 сата”. /БЛИЦ